Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

  • Economische Adviesraad Vlaardingen (c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Vlaardingen -
  •  Economische Adviesraad Vlaardingen (c) 2016 Ron van Rossum. All Rights Reserved.
  • [caption id="attachment_801" align="alignnone" width="1024"]

  • Economische Adviesraad Vlaardingen (c) 2016 Ron van Rossum. All Rights Reserved.
[/caption]

PR & Communicatie

De Economische Adviesraad Vlaardingen (EAV) levert een bijdrage aan het versterken van de economische structuur en integrale ontwikkeling van de gemeente Vlaardingen. De EAV geeft de gemeente Vlaardingen gevraagd en ongevraagd economisch advies bij de uitvoering van het economische beleid. Ieder lid van deze raad doet dit vanuit zijn of haar eigen expertisegebied. De oprichting van de EAV was een van de uitvoeringspunten uit het Actieplan Economie. De EAV functioneert sinds oktober 2013.

Prioriteiten
De EAV richt zich met het meerjarenplan op Vlaardingen 2025, een stad om van te dromen. Voor de periode 2016 – 2017 zijn de prioriteiten bepaald en zal de Adviesraad vier adviesaanvragen uitbrengen over:

  1. Visie op de samenwerking met de Waterweg- en andere gemeenten
  2. Profilering Vlaardingen op ‘Food & Water’
  3. Zorg in de markt
  4. Centrumontwikkeling

Op dit moment telt de EAV tien leden.

Zie foto (Roel Dijkstra Fotografie) van EAV in Deltahotel in slider, v.l.n.r.: Henk de Bruijn / Port of Rotterdam; Mark Janssen / St. Franciscus Gasthuis & Vlietland; Martin van Gogh / Hoogendoorn; Agnes van Ardenne / voorzitter EAV; Gert Kant / Lentiz Groep; Chris Oerlemans / Kloet Onderhoud; Bert van Meggelen; Eric Gudde / Feyenoord). Leo Roobol en Martijn van der Steen (recent lid) ontbreken op de foto.

Onze Rotterdamse aanpak
Wijvan010 ondersteunt nu voor het derde jaar de EAV. Het eerste jaar is gestart met een kennismakingsrondje langs alle leden. De input van de leden alsmede de inhoud van de vastgestelde Opdrachtbrief van de EAV dienden onder meer als input voor het communicatieplan. Vorig jaar werd een deel van het plan uitgevoerd waaronder een zelfstandige website met een eigen uitstraling en (pr-)ondersteuning bij de uit te brengen EAV-adviezen. The Mindoffice  ontwikkelde de huisstijl en het eerste advies werd aan het college van B&W aangeboden. Aankomend jaar wordt dit advies nog verder onder de aandacht gebracht en bieden we communicatie- en pr-ondersteuning bij volgende adviezen.


Opdrachtgever: EAV in opdracht van de gemeente Vlaardingen
Dienstverlening: Communicatie, Advies, PR

Beeldmerk_EAVinput

De Economische Adviesraad Vlaardingen geeft de gemeente Vlaardingen gevraagd en ongevraagd economisch advies bij de uitvoering van het economische beleid.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail