Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

  • Vlaardingse Ondernemersdag VLD Onderneemt!
  • Vlaardingse Ondernemersdag VLD Onderneemt!
  • Vlaardingse Ondernemersdag VLD Onderneemt!
  • Vlaardingse Ondernemersdag VLD Onderneemt!

PR & Communicatie voor ondernemersdag VLD Onderneemt!

Vlaardingse ondernemersdag VLD Onderneemt! Bestaande en nieuwe ondernemers in en uit Vlaardingen inspireren én stimuleren om te gaan ondernemen in Vlaardingen was het hoofddoel van de allereerste VLD Onderneemt! Deze ondernemersdag werd op 1 november 2013 hoofdzakelijk in leegstaande bedrijfspanden in en om de Hoogstraat en het Liesveld gehouden. De dag stond in het teken van de opening van de Winkel van de Toekomst, verstrekken van ondernemersinformatie, netwerken, inspirerende sprekers, tonen van innovaties, workshops en de uitreiking van de eerste VLD Onderneemt! jaarprijs aan de meest veelbelovende Vlaardingse ondernemer.

Onze Rotterdamse aanpak
Wijvan010 schreef het communicatieplan, voerde dit grotendeels uit en zorgde voor de free publicity. Zo werden de digitale uitnodiging(en) en diverse persberichten opgesteld en werd voor de input voor de redactionele pagina’s van Groot Vlaardingen gezorgd. Om maar iets te noemen. En niet te vergeten de projectcommunicatie, de content voor de sociale media en die van de website VLD Onderneemt! Een typisch voorbeeld van dat de Rotterdamse aanpak werkt.

Opdrachtgever
Deze ondernemersdag was een initiatief van Stichting Stadsherstel Vlaardingen en werd ondersteund door verschillende ondernemende partijen, zoals de gemeente Vlaardingen, Rabobank Schiedam-Vlaardingen, Kamer van Koophandel Rotterdam, het Vlaardingse ZZP’ers in beeld!, IKV Ondernemend Vlaardingen, de Stichting Citymarketing Vlaardingen, Detailhandel Platform Vlaardingen en de sociale werkvoorziening TBV.

Zie hier een impressie in beeld van VLD Onderneemt!

Opdrachtgever: Stichting Stadsherstel Vlaardingen
Dienstverlening: Event PR, Communicatie, Advies

VLD_onderneemt

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail