Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo


Wijvan010 werkt over de grenzen voor Oostenrijks payolution

Sinds voorjaar 2016 werkt Wijvan010 voor payolution, een Oostenrijkse specialist voor betaaloplossingen in e-commerce. Wijvan010 fungeert als (pers)agent in Nederland voor het merk en organiseert verschillende pr- maar ook marketingcommunicatie-activiteiten.

Wat is het?
Webwinkels kunnen payolution inschakelen voor de online betalingen. Denk aan kopen op factuur, termijn betaling, maandelijkse rekeningen en achteraf betalen. Ze werken met een white-labelprincipe waardoor het merk van de webwinkel centraal staat en die van payolution niet zichtbaar is. Payolution heeft online verkooppartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland (D-A-CH), Verenigd Koninkrijk en dus in Nederland, en is onderdeel van de internationale Paysafe Group plc.

De vraag
Fungeren als Nederlandse persagent met de volgende activiteiten:

  • Advies internationale pr-strategie: geschikt maken voor de Nederlandse markt
  • (Pro)actieve persbenadering
  • Doorlopende persactiviteiten
  • Mediamonitoring
  • Online advertentiecampagnes
  • Accountmanagement

Doelstelling
Introductie van het merk in Nederland en opbouwen van de naamsbekendheid.

Onze Rotterdamse aanpak
Wijvan010 is de Nederlandse bril voor payolution. Met de Rotterdamse mentaliteit zorgt Wijvan010 ervoor dat het merk zichtbaar is op díe plekken waar zij zichtbaar moeten zijn. Echt een opdracht voor een Rotterdamse aanpak aangezien payolution traditioneel is en e-commerce uitdagend.

Het resultaat
Media-aandacht bij de introductie in Nederland in vakbladen als Emerce en Ecommerce News. Structurele en doorlopende aandacht voor de nieuwkomer in Nederland

Opdrachtgever: Pr-bureau Asoluto in Wenen
Dienstverlening: Consumenten PR, Online PR, Marketingcommunicatie, Productlancering

 

“Het internationale aspect is erg leuk aan deze klant. Zo brachten we dit voorjaar nog een bezoek aan de klant, en direct aan Wenen. Payolution heeft een traditionele aanpak wat de uitdaging groot maakt voor deze online speler.” – Esther Janssen (Wijvan010)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail