Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

  • Online platform Stichting Your Navigator
  • Online platform Stichting Your Navigator
  • Online platform Stichting Your Navigator

PR & Communicatieplan en lancering online platform

Your Navigator heeft zichzelf in een nieuwe ‘2.0’-jas gestoken. Voortaan helpt deze Rotterdamse ondernemerscommunity bedrijven met een vraag over ondernemen verder op weg door hen via een online platform te linken aan ervaren ondernemers. Deze mentoren beantwoorden prangende vragen en staan ondernemers desgewenst voor een periode van zes maanden bij als coach en sparringpartner. Dergelijke ondersteuning werkt. Onderzoek van de KvK wijst uit dat ondernemers met een mentor vier keer meer kans op overleven hebben dan ondernemers zonder coach. Your Navigator wil dan ook graag ondernemers via de digitale weg faciliteren om zo hun succeskans te vergroten. De officiële lancering van het online platform www.yournavigator.nl vond in oktober 2014 plaats tijdens de Bitterballenborrel voor ondernemers.

Onze Rotterdamse aanpak
Wijvan010 stelde het PR & Communicatieplan op en verzorgde de introductie bij de Rotterdamse media en relevante vakmedia. Lees hier het persbericht.
Een interview met voorzitter Eric Leenderts van Stichting Your Navigator, verscheen de dag erna in het Algemeen Dagblad. Lees hier, of hieronder. Ook op ondernemerssites als ondernemersbelang.nl en deondernemer.nl werd aandacht aan het online platform besteed. Onlangs was een radio-interview bij de lokale zender Open Rotterdam te beluisteren.

Opdrachtgever
Your Navigator viel tot voorjaar 2014 onder de hoede van de gemeente Rotterdam en de Kamer van Koophandel. In maart dit jaar werd het vanwege bezuinigingen overgedragen aan een onafhankelijke stichting, met aan het roer Eric Leenderts, Kees Kuijlman en Ilse Schuring. Alle drie maatschappelijk betrokken ondernemers met ervaring als ondernemer, mentor, trainer en coach van ondernemers. Zij zijn de initiatiefnemers van de huidige online invulling van Your Navigator. Wijvan010 heeft the Buzinezz Boozt tijdens de organisatie van de ondernemersdag VLD Onderneemt! leren kennen en daar is een goed contact met de eigenaren Kees Kuijlman en Ilse Schuring uit ontstaan.

Opdrachtgever: Stichting Your Navigator
Dienstverlening: Productlancering, PR, Advies

Print

 

 

 

 

 

Your Navigator wil ondernemers met een vraag via de Rotterdamse Ondernemerscommunity faciliteren om zo hun succeskans in het ondernemerschap te vergroten.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail