Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

Wijvan010 houdt kantoor op Noordereiland

Posted by on nov 3, 2016 in nieuws

  • img_8278
  •  

“Inspiratie, kruisbestuiving en vooral plezier”

Sinds 1 november 2016 opereert Wijvan010 in Pakhuis Maaspoort aan de Prins Hendrikkade 12-D op het Noordereiland, middenin Rotterdam. Samen met enkele andere ondernemende dames bezet eigenaar Esther Janssen hier Unit 12-D op de eerste verdieping.Voor insiders: voorheen huisde hier de Rijnmond-redactie van Wegener (nu: De Persgroep). “Nu mijn bedrijf alweer zo’n drie jaar bestaat, vind ik het tijd om mijn klanten op een eigen stek te kunnen ontvangen. En hoe kan dit Rotterdamser dan met direct uitzicht op de Maas? Daarnaast hebben de andere ondernemers allemaal een link met het vak communicatie. Hierdoor hoop ik op de nodige inspiratie, kruisbestuiving, ondernemende ideeën en vooral veel plezier met elkaar”, aldus Esther.


Introductie andere ondernemers
thumb_img_8073_1024

 

 

 

 

 


Op de foto van links naar rechts:

Klaartje Lee-Stemerdink [foto: naast Esther Janssen, tweede van links]De Vragenlijstexpert helpt bij het opzetten en uitvoeren van een vragenlijstonderzoek. Uiteraard met de vragenlijst, maar ook met programmeren, analyse en rapportage. Klaartje over haar obsessie met vragenlijsten: “Omdat ik ze invul als hobby, omdat ik altijd denk ‘dat had anders of beter gekund’, omdat mijn hersens gaan draaien zodra ik me in een vragenlijst verdiep. Of het nu een bestaande vragenlijst is of eentje die vanaf scratch ontwikkeld moet worden: ik hóu ervan!” Met recht een Vragenlijst Expert dus.


Annelies Gras [foto: midden]
Versgras Communicatieis communicatieadviseur. Of beter gezegd, communicatie zit in haar bloed.  “Goed communiceren begint met luisteren”, legt Annelies uit. “Daardoor doorgrond ik processen snel en komt ik makkelijk tot de kern. Verder kan ik snel schakelen en ben ondernemend. Ik leg makkelijk contacten op alle niveaus in een organisatie en weet mensen aan elkaar te verbinden. In de uitvoering heb ik profijt van mijn vlotte pen en mijn analytisch vermogen.”
Annelies beweegt vooruit: het liefst op een hoog tempo. Niet vreemd dus dat ze sinds kort ook wandelcoach is. Een no-nonsense type met een scherpe blik en die zeker zorgt voor de nodige dynamiek op onze Unit.


Priscilla van Stiphout-Loor [foto: tweede van rechts]
PL Fondsenwerving en projecten is een fondsenwerver in de zorg- en maatschappelijke sector. Zij is een kei in het vinden van potjes met geld. Haar drijfveer? “Door het werven van fondsen wordt het mogelijk gemaakt om mooie projecten en initiatieven te realiseren onder omstandigheden waar dit op voorhand eerst financieel niet mogelijk leek.” En Priscilla kan ons als bewoner van het eiland de verborgen parels laten zien.


Petra de Koning [rechts]
Petra de Koning Communicatie –  is communicatieadviseur en heeft een enorme passie voor communicatie en organisatie. Petra: “Communicatie is allesbepalend in het leven, met de komst van social media is mijn affiniteit met het vak nog sterker gegroeid. Met mijn communicatie en service-achtergrond leer ik hoe je jezelf en/of je bedrijf of evenement in ‘the spotlight’ zet.”

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Leave a Reply