Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

Wijvan010 zoekt het hogerop

Posted by on mei 14, 2018 in nieuws
  •  

Verhuisd van Unit-12D naar No. 14


Sinds begin mei heeft Wijvan010 haar eigen kantoor op Noordereiland. Hiervoor deelden we anderhalf jaar op de eerste etage van het Maaspoortgebouw het kantoor met andere zzp’ers. Inmiddels zijn we verhuisd naar een etage hoger in het pand.

Bij toeval stuitten we eerder dit jaar op een vrije ruimte op de tweede etage. Een eigen kantoor past helemaal bij de koers die we aan het begin van het jaar met het pr-bureau hebben ingezet. Op deze etage huizen we samen met de Rotterdamse architectenbureaus helgasnelarchitecten, Architects Moederscheim Moonen en SPRING Architecten.

Win-win
Door in hetzelfde pand te blijven, hebben we nog steeds contact met de kantoorgenoten van Unit 12-D. Zo kunnen we elkaar op ondernemersvlak blijven ondersteunen en voeden waar nodig. Een win-win dus 😉
Enne, kom gerust een keer bij ons langs, we zien je graag aan de Prins Hendrikkade 14 (2e etage). Het bakkie Pleur staat voor je klaar. Wees welkom!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

1 Comment

  1. Els
    05/14/2018

    Dag Esther, proficiat met deze stap! Mooi bericht. En dan heb je het nog niet eens gehad over het mooie uitzicht! Succes en tot gauw sprekens.

    Groet, Els

    Reply

Leave a Reply