Bureau Zuidema biedt onvergetelijke leerervaring op nieuwe trainingslocatie NDSM-werf Amsterdam

Next level-faciliteiten, waaronder een black room voor effectief verbaal communiceren

Amsterdam, 14 december 2023 – Trainingsinstituut Bureau Zuidema opent vandaag een gloednieuwe eigen House of Influence op de NDSM-werf in Amsterdam. Hier krijgen ambitieuze professionals die hun gedrags- en communicatieskills willen verbeteren een unieke trainingservaring. Deelnemers trainen hier in een huiselijke ambiance met innovatieve faciliteiten.

Trainingszaal in de eigen House of Influence op de NDSM-werf in Amsterdam – Bureau Zuidema biedt onvergetelijke leerervaring op NDSM-werf

‘’Het was een lang gekoesterde wens om een nieuwe eigen trainingslocatie te openen. Nu hebben we de perfecte plek gevonden in het bruisende Amsterdam. Veel van onze klanten komen uit deze omgeving en we bieden hen nu een locatie in de buurt. De ligging vormt een mooi contrast, en daarmee aanvulling, op onze andere eigen locatie in het rustig gelegen Oosterbeek. Met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter, 27 moderne kleurrijke trainingsruimtes en plek voor 60 deelnemers is dit nieuw gebouwde pand een droom die uitkomt’’, aldus Lodewijk van Ommeren, CEO bij Bureau Zuidema. Hij vervolgt: “De NDSM-werf is uniek door de mix van industriële historie en hedendaagse creativiteit en diversiteit. Wonen, werken en recreëren lopen naadloos in elkaar over. Dat zorgt voor een levendige sfeer.”

Next-level trainingsfaciliteiten

De trainingsruimtes zijn optimaal afgestemd op de inhoud van de training. Zo zijn er innovatieve technieken als VR-brillen en 360 graden-camera’s. Van Ommeren: “Een unieke trainingsruimte die we hebben, is de black room. Een ruimte zonder licht en lampen waarin je elkaar niet ziet. Omdat non-verbale communicatie hier niet mogelijk is, leert men hier effectief verbaal te communiceren.”

Mooie extra’s: gezond eten, ateliers ontdekken en uitwaaien

Bureau Zuidema biedt onvergetelijke leerervaring op NDSM-werf. Een training volgen bij de House of Influence in Amsterdam betekent volgens Van Ommeren een onvergetelijke ervaring. “In de warme, huiselijke ambiance zorgen onze professionele hosts ervoor dat deelnemers niets tekortkomen. Het eten is puur, gezond en gevarieerd. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om uit te waaien aan het IJ en de verschillende muurschilderingen en beelden in de omgeving te ontdekken. Dit alles vormt een mooie extra naast het inhoudelijke trainingsprogramma.”

Spreiding Randstad en Veluwe

Bureau Zuidema heeft gemerkt dat een optimale leeromgeving leidt tot de beste trainingsresultaten. Het bureau opende in 2017 zijn eerste House of Influence in de bossen van Oosterbeek. Deelnemers beoordelen deze locatie gemiddeld met een 9. Vanaf nu kunnen deelnemers dus kiezen tussen twee locaties: de dynamische Randstad en de serene Veluwe. De eerste trainingen vinden al plaats op de nieuwe locatie. Het officiële feestelijke openingsevenement voor onder andere klanten en buurtbewoners vindt volgend jaar plaats.

Publicatie

Wil je er meer over weten? Laten we samen een bakkie doen en jouw vragen doornemen.

Wil je dit persbericht delen?