Corporate PR

Met doelgerichte Corporate PR zet Wijvan010 het authentieke verhaal van jouw organisatie op de kaart. We communiceren jouw kernboodschap en het bedrijfsverhaal bij die doelgroepen die voor jou het belangrijkst zijn, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wil je als organisatie meer naamsbekendheid, een helder bedrijfsimago of werken aan een goede of nog betere reputatie? Dan is onze Corporate PR-aanpak een uitgelezen instrument om dat te bereiken. Wijvan010 helpt bedrijven met het herijken en formuleren van hun why; de reden van hun bestaan. Via insights, interviews en een strategische sessie met het management komen we samen tot een krachtige kernboodschap en corporate story. Vervolgens gaan we met dat bedrijfsverhaal aan de slag.

Zo doen wij dit

Aan de hand van het gewenste/beoogde resultaat maken we een helder en gestructureerd Corporate PR-plan waarin het bedrijfsverhaal de rode draad is. Onderdelen in het plan zijn naast de strategie, doelgroepomschrijving, targetmedia, kernboodschap, plan van aanpak en planning. En enkele persacties via een nieuwswaardig persbericht. Meestal plannen we hiervoor een gezamenlijke brainstorm in. Wijvan010 denkt graag buiten de kaders en maakt gebruik van een ludieke actie, persevent en pr-onderzoek. Daarbij vergeten we jullie eigen kanalen als website en sociale media niet. 

Wij deden dit succesvol

Benieuwd naar voorbeelden van organisaties, waarvoor wij de corporate PR succesvol deden? Bekijk ons werk.

Wil je eens met ons sparren over hoe wij het echte verhaal van jóuw organisatie kunnen communiceren? We spreken je graag.