Wij doen PR

Wij doen PR. En bij PR draait het in onze optiek om het vertellen van verhalen. Verhalen over je bedrijf, merk, product of dienst. Verteld en gedragen door anderen. Dat maakt de boodschap geloofwaardig, betrouwbaar, en inspireert en enthousiasmeert.

Wat PR je kan bieden bij het vertellen van je verhaal?

Zo doen wij dat

Wij doen het op onze eigen Rotterdamse wijze. Bij ons kun je een directe, no-nonsense aanpak verwachten, met weinig lullen en vooral veel poetsen. Met eerlijke communicatie en een flinke dosis nieuwsgierigheid. We geloven in een persoonlijke klik en gelijkwaardigheid. Als constructieve sparringpartner helpen we je bij het helder en zichtbaar krijgen van jouw verhaal, kennen we de (media)weg en zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.

WIJ DOEN DIT GOED

Corporate PR

Met doelgerichte Corporate PR zet Wijvan010 het authentieke verhaal van jouw organisatie op de kaart. We communiceren jouw kernboodschap en het bedrijfsverhaal bij die doelgroepen die voor jou het belangrijkst zijn, zowel in- als extern.

Brand PR

Brand PR Woonstad Rotterdam2

Met onze verrassende Brand PR activiteiten richten we ons op het verhaal van jouw merk, product of dienst. We maken dat verhaal helder en zorgen ervoor dat het maximaal zichtbaar wordt bij de relevante mediakanalen voor jouw doelgroep.

PR Coaching

PR Coaching Rotterdam

Bij Wijvan010 zijn we goed in PR. En die kennis brengen we graag over. Als jouw organisatie de PR nog niet heeft georganiseerd, kunnen we je daar een zetje bij geven. Zodat er een mooi PR-fundament wordt gelegd.