Over ons

Wijvan010 is een Rotterdams PR-bureau dat werkt voor bedrijven met het netnummer 010. En voor bedrijven met andere netnummers 🙂 die gecharmeerd zijn van onze verrassende en Rotterdamse aanpak én resultaten.

Wij helpen jouw verhaal helder te krijgen

Bij PR draait het in onze optiek om het vertellen van verhalen. Verhalen over je bedrijf, merk, product of dienst. Verteld en gedragen door anderen. Dat maakt de boodschap geloofwaardig, betrouwbaar, en inspireert en enthousiasmeert. Wij helpen bij het helder krijgen van het verhaal voor jouw bedrijf of product, en geven communicatieadvies: rechtstreeks naar de doelgroep en/of via de media.

Wij doen het zo

Wij doen het op onze eigen Rotterdamse wijze. Bij ons kun je een directe, no-nonsense aanpak verwachten. In het werk en in de omgang. Met eerlijke communicatie en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Wij geloven in een persoonlijke klik, een open mind en gelijkwaardigheid. Als kritische, maar eerlijke en constructieve sparringpartner helpen we je bij het vertellen van je verhaal, kennen we de (media)weg en zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wij hebben aan een half woord genoeg

Wij hebben de Rotterdamse doenersmentaliteit en spreken de taal. Slechts een half woord is genoeg om direct voor je aan de slag te gaan. Niet voor niets leggen wij eerst al onze klanten langs onze Rotterdamse meetlat. Voor ons is ‘afspraak is afspraak’ heilig, en gaan wij voor de lange termijn. Voor ons geldt: ‘What you see, is what you get!’.

Wij zoeken grenzen op

Wij kijken naar frisse ideeën en toepassingen om het maximale eruit te halen. We zoeken daarbij de grenzen op en nemen je als klant/als partner bij de hand. Moeten we daarvoor een stapje harder lopen, dan vinden we dat prima! Wij gaan voor kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat!

Denk je ‘Gers!’ deze mentaliteit en aanpak zijn mij op het lijf geschreven? Pak dan meteen je telefoon voor een afspraak om persoonlijk kennis te maken.