Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

Wijvan010 is een Rotterdams PR bureau dat werkt voor bedrijven met het netnummer 010. En voor bedrijven met andere netnummers 😉 die gecharmeerd zijn van onze aanpak en resultaten.

We kennen de weg

We helpen bij het helder krijgen van het verhaal voor jouw bedrijf of product, en geven communicatieadvies: rechtstreeks naar de doelgroep en/of via de media. Of dit nu de krant, een website, social media, een influencer of blog is, wij kennen de weg in deze wereld. We hebben dagelijks met deze media te maken en zitten bovenop het nieuws. Niet vreemd, want nieuwsgierig zijn zit in ons DNA.

Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vak. Met slechts een doel: onze klanten en opdrachtgevers iedere keer weer opnieuw verrassen en inspireren met aansprekende voorbeelden, een vernieuwende aanpak en atypische inzichten.

Frisse ideeën
Wijvan010 is een kritische, maar eerlijke, en constructieve sparringpartner. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn om frisse ideeën en toepassingen in te brengen om het maximale eruit te halen. We zoeken daarbij graag de grenzen op en nemen hierin de klant bij de hand. Moeten we daarvoor een stapje harder lopen, dan vinden we dat prima. Wij gaan bovenal voor kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat!

Aan een half woord genoeg
In de omgang zijn we lekker no-nonsense en zonder opsmuk. ‘What you see, is what you get’, zeg maar! Daarin komen die Rotterdamse roots sterk tot uiting. We hebben de doenersmentaliteit en spreken de taal. Slechts een half woord is genoeg om direct aan de slag te gaan. Niet voor niets leggen wij eerst al onze klanten langs onze Rotterdamse meetlat.
We geloven in een persoonlijke klik, lef, een open mind en gelijkwaardigheid. Voor ons is ‘afspraak is afspraak’ heilig, en we gaan voor de lange termijn.

Afspreken?
Denk je ‘Gers!’ deze mentaliteit en aanpak zijn mij op het lijf geschreven, pak dan gewoon gelijk je telefoon voor een afspraak om persoonlijk kennis te maken. Wij ontmoeten je graag.

Afspreken? Denk je ‘Gers!’ deze mentaliteit en aanpak zijn mij op het lijf geschreven, pak dan gewoon gelijk je telefoon voor een afspraak om persoonlijk kennis te maken. Wij ontmoeten je graag.