Corporate PR .

Communicatief fundament voor renovatie Kiltunnel

De Kiltunnel verbindt het eiland van Dordrecht met de Hoeksche Waard. Om deze (tol)tunnel toekomstbestendig en nog verkeersveiliger te maken, vindt tussen 2021 en 2022 een grondige renovatie plaats. De werkzaamheden variëren van vervanging van de tunneltechnische installaties tot realisatie van een nieuw tolplein. Een dergelijk grootschalig project vraagt om grondige communicatie voor en tijdens de werkzaamheden. Een klus waar wij graag de mouwen voor opstroopten, in nauwe samenwerking met Harry Bijl Communicatie.

Vraag

Zorg ervoor dat er een plan ligt voor een goede de communicatie, met als doel een zo goed mogelijke doorstroming van het verkeer en de werkzaamheden.

Logo Kiltunnel, klant van Wijvan010

Resultaten

Het gevraagde strategische communicatieplan groot onderhoud Kiltunnel ‘Samen werken aan bereikbaarheid, veiligheid en comfort!’ is een feit, maar kan natuurlijk alleen werken als er ook een advies voor inzet en organisatie van de (sociale) media is opgesteld. Iets waar we dan ook voor hebben gezorgd. Daarnaast is de huisstijl en website van de tunnel vernieuwd (uitgevoerd door de MindOffice) en leverden we de content hiervoor aan.

Onze Rotterdamse aanpak

Bij infrastructurele projecten zijn meestal meer mensen, organisaties en bedrijven betrokken dan zo op eerste oog lijkt. Dus zaak om eerst de belangrijkste stakeholders te ontmoeten en de door hun meest gebruikte communicatiekanalen in kaart te brengen, want er is niets zo hinderlijk als om moeten rijden of onverwacht vertraging op te lopen. Op basis daarvan is het fundament gelegd voor het plan en advies, en zijn de teksten geschreven.  

Wil je eens met ons sparren over hoe wij het echte verhaal van jóuw organisatie kunnen communiceren? We spreken je graag.

Wil je deze case delen?