Corporate PR .

Extra communicatie-inzet voor Jumbo Maritime

Door flinke interne veranderingen had Jumbo Maritime behoefte aan extra inzet op de afdeling Communicatie, omdat die al geruime tijd onvoldoende bemenst was. De in Schiedam gevestigde rederij bestaat uit twee divisies: Jumbo Shipping en Jumbo Offshore. We werden gevraagd voor de externe communicatie, maar natuurlijk kwam ook de interne communicatie aan bod.
Wijvan010 werd ingehuurd door NoSuch in opdracht van Jumbo Maritime.

Vraag

Zorg dat Jumbo Shipping en Jumbo Offshore extern in the picture blijven en dat alles rondom de deelname aan beurzen, waaronder OTC Houston, is geregeld.

Logo Jumbo, klant van Wijvan010

Resultaten

Drie dagen in de week was Wijvan010 actief om de bedrijven weer op de kaart te zetten. Ook werd een voorstel voor de inrichting van de afdeling Communicatie geleverd, op basis waarvan een nieuwe Corporate Communications Advisor is geselecteerd.

Onze andere resultaten waren:

  • De storyline voor Jumbo Shipping verder vormgegeven;
  • Frequente en passende content op verschillende online platforms zoals Facebook en Instragram, aan de hand van een contentstrategie.

Onze Rotterdamse aanpak

Onze nieuwsgierigheid en directe Rotterdamse mentaliteit was ook hier een belangrijke troef. Binnen zeer korte tijd wisten wij ons wegwijs te maken in de maritieme organisatie. Daardoor was het eenvoudig de communicatie snel weer ‘ongoing’ te krijgen.

“Wij hebben erg prettig met Esther samengewerkt. In een korte tijd heeft ze zich onze organisatie en specifieke business goed eigen gemaakt, en dat zonder extra hulp of overdracht. Ze heeft ons goed op weg geholpen met een voorstel voor de inrichting van de afdeling Communicatie. Tot de komst van haar opvolger heeft ze de afdeling ‘up and running’ weten te houden. Haar no-nonsense mentaliteit kwam zo erg goed van pas!”

Twan Voogt, Director Commerce & Operations, Jumbo Maritime

Wil je eens met ons sparren over hoe wij het echte verhaal van jóuw organisatie kunnen communiceren? We spreken je graag.

Wil je deze case delen?