Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo Pinterest logo

Rotterdams pr-bureau Wij van 010

Het Rotterdamse pr-bureau Wijvan010 bouwt bij voorkeur aan merken, bedrijven en initiatieven die het Rotterdamse gevoel willen uitdragen. Dat gevoel is samen te vatten in de zo typisch Rotterdamse kenmerken als rauw, echt, trouw, eerlijk, modern en hardwerkend.

Wijvan010 werkt niet alleen voor Rotterdamse merken. Juist niet! Het Rotterdamse pr-bureau wil juist merken, bedrijven, instanties, wijken, (groepen) mensen, netwerken, producten etc. buiten de stadsgrenzen, en het liefst ook buiten onze landsgrenzen, inspireren om de Rotterdamse aanpak en -mentaliteit te omarmen. Andersom geloven wij weer dat iedere Nederlandse stad of gemeente, maar ook buitenlandse gemeente, een opvallende kwaliteit of goede eigenschap bezit, die ons in 010 weer kan inspireren.

Wij zijn gemotiveerd om pr & communicatievraagstukken op te lossen, zowel online als offline, en kunnen in een korte tijd zonder al te veel geouwehoer iets bijzonders, creatief en/of mediageniek realiseren door gewoonweg de ‘schouders eronder te zetten’ en de ‘handen uit de mouwen’ te steken’. Dit alles zit nu eenmaal in onze genen en vertaalt zich naar onze Rotterdamse aanpak, want die werkt!