Popcorn Principle Podcast: Nooit meer had ik maar … !

Over Rotterdamse jeugd, loopbaan en ondernemerschap

Voor wie Esther Janssen (nog) iets beter wil leren kennen, luister dan naar het gesprek dat zij met Noëlla de Jager (ondernemerscoach en eigenaar GoodPlace2Work) had over haar Rotterdamse jeugd, loopbaan en stap naar het ondernemerschap. Dit gesprek kun je terugluisteren in de Popcorn Principle Podcast, klik hier.

Intro Popcorn Principle Podcast

Nooit meer ‘Had ik maar’ vertelt Esther Janssen in de Popcorn Principle Podcast. Liever iets doen wat misschien anders uitpakt dan je verwacht, dan het niet doen. Esther is geboren en getogen in een Rotterdams ondernemersgezin. Ondernemer was duidelijk iets wat ze niet wilde toen ze opgroeide, maar inmiddels runt ze een succesvol PR-bureau Wijvan010 met een nieuwsgierige én Rotterdamse aanpak. De weg van het ondernemerschap ging voor haar langs meerdere banen en een daarvan was croupier bij Holland Casino, waar ze met veel plezier in de zaal heeft gewerkt en later ook op de afdeling Communicatie. Hoe ze haar pad heeft bewandeld hoor je in deze podcast. Ze geeft daarin ook een waardevolle tip aan ondernemers. Luister hieronder het verhaal en wij zijn benieuwd wat jij hiervan meeneemt.

Heb je mijn verhaal geluisterd en wil je nog meer van me weten? Ik heb het er graag met je over tijdens een bakkie pleur. Plan vooraf wel een afspraak in.

Wil je dit nieuws delen?